Καλωσήρθατε στο Εργαστήρια Ρήγα

Ο Δρ Παντελής Γ. Ρήγας ίδρυσε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΗΓΑΣ το 1989. Η εταιρεία ξεκίνησε κυρίως ως διανομέας επιστημονικών οργάνων για αναλυτικά εργαστήρια. Παρείχε επίσης πλήρη τεχνική υποστήριξη (ανάπτυξη μεθόδων, αντιμετώπιση προβλημάτων κ.λπ.) στους πελάτες της.

Στην ίδρυσή της, οι στόχοι της εταιρείας ήταν η ανάπτυξη τεχνικών και οργάνων για τον χαρακτηρισμό ουσιών, εφαρμογές στους τομείς της αναλυτικής χημείας, της χρωματογραφίας, της διάγνωσης, των φαρμακευτικών προϊόντων και της ανάπτυξης αναλυτικών μεθόδων. Πάνω από τριάντα (30) χρόνια στον κλάδο της αναλυτικής χημείας, η RIGAS LABS επιδιώκει διαρκώς αυτούς τους στόχους, με σταθερή επιθυμία να αναπτύξει καινοτόμες, αποτελεσματικές και αξιόπιστες τεχνολογίες.

Η πολιτική της Εταιρείας για την καινοτόμο έρευνα έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως εμείς:

  • Στήλες HPLC
  • Όργανα HPLC
  • Μέσα Παραγωγοποίησης Post στηλών
  • Σταθμοί εργασίας χρωματογραφίας
  • Μετρητές pH-mV-Θερμοκρασίας
  • Φυσίγγια Εξαγωγής Στερεάς Φάσης
  • Μονάδες πίεσης για αντλίες HPLC
  • HPLC εκλουστικά και αντιδραστήρια παραγωγοποίησης μετά τη στήλη

Η Εταιρεία είναι ο αποκλειστικός διανομέας εταιρειών που κατέχουν ηγετική θέση στον κλάδο των οργάνων παγκοσμίως, όπως π.χ Thermo Fisher Scientific ΗΠΑ, Velp Scientifica, Fisher Scientific UK κ.λπ. Προβολή όλων των συνεργατών »

Από το 2003 η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη ως RIGAS LABS Α.Ε. και είναι μέλος του Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου ενώ το προσωπικό μας είναι μέλη του American Chemical Society Division of Analytical Chemistry Chromatography Subdivision and Division of Polymer Chemistry καθώς και της Ελληνικής Χημικής Εταιρείας.

Η τρέχουσα επιτυχία της Εταιρείας προέρχεται από αυτήν υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο προσωπικό από καταρτισμένους επιστήμονες και μηχανικούς που ειδικεύονται στη χρωματογραφία, με την καινοτομία των προϊόντων να αποτελεί βασικό σημείο. Η τεχνογνωσία της Rigas Labs καλύπτει πολλούς κλάδους και τεχνικές, από HPLC και στήλες έως μετρητές pH και όργανα.

Στόχος μας είναι να επεκταθούμε και σε άλλους τομείς εργαστηριακών οργάνων προκειμένου να εξυπηρετήσουμε πιο αποτελεσματικά την έρευνα, την ανακάλυψη αναλύσεων και τη διάγνωση.

Ερευνητικές Δραστηριότητες

Συμμετέχουμε σε μια σειρά από ερευνητικά έργα.

Καριέρες στο Rigas Labs

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την εύρεση των κατάλληλων ανθρώπων για την ομάδα μας.

Υπηρεσίες & Υποστήριξη

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης προϊόντων με εκπαιδευτικές εκπαιδεύσεις.

Μας Συνεργάτες